Anasayfa  - Özel Akademi OSGB - Gebze OSGB - İş Sağlığı ve Güvenliği WEB SONUÇ  Mobil Sağlık Taramaları   - Özel Akademi OSGB - Gebze OSGB - İş Sağlığı ve GüvenliğiHIZLI TEKLİF AL  Mobil Sağlık Taramaları   - Özel Akademi OSGB - Gebze OSGB - İş Sağlığı ve GüvenliğiİŞ GÜVENLİĞİ UZMANI SÜRE HESAPLAMA  Mobil Sağlık Taramaları   - Özel Akademi OSGB - Gebze OSGB - İş Sağlığı ve GüvenliğiİŞYERİ HEKİMİ SÜRE HESAPLAMA  Mobil Sağlık Taramaları   - Özel Akademi OSGB - Gebze OSGB - İş Sağlığı ve GüvenliğiDİĞER SAĞLIK PERSONELİ SÜRE HESAPLAMA
Özel Akademi OSGB

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Bize Mesaj Yazın...

Mobil Sağlık Taramaları

Mobil Sağlık Taramaları
Mobil sağlık hizmetleri desteklediğimiz kurum ve kuruluşlar tarafından istediğiniz gün içersinde işyerinize gelinerek çalışan kişilerin sağlık kontrolleri gerçekleştirilebilir. Mobil sağlık hizmeti ile hem çalışan personellerin sağlığını kontrol ettirir hem de iş gücü kaybını daha da önlersiniz.
Mobil sağlık araçları tam  ekipmanlı olur. Araçlarımız Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) onaylıdır.
Profesyönel sağlık personelleri tarafından sağlık taramaları uygulanır.
Yapılan testler uzman hekimlerimiz tarafından bakılıp kontrol edildikten sonra sonuçlar işyerinize hızlı bir şekilde gönderilir.
İşyeri hekimliği hizmeti verdiğimiz kurumların raporları işyeri hekimimiz tarafından bakılarak sağlık kontrolleri yapılır.
Sağlık Taraması Aracımızda

-PA Akciğer Grafisi
-Odyometri
-Hemogram
-Solunum Fonksiyonu Testi
-Tetanoz Aşısı
-EKG
-Göz muayenesi
-Tam İdrar Tahlili
-Kan Grubu Kartı
-Portör Muayeneleri
-Tüm Biyokimya Tetkikleri
-Tüm Mikrobiyoloji Tetkikleri

hizmetleri verilmektedir. Bunun yanında İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verilmektedir.