Anasayfa  - Özel Akademi OSGB - Gebze OSGB - İş Sağlığı ve Güvenliği WEB SONUÇ  Mobil Sağlık Hizmeti   - Özel Akademi OSGB - Gebze OSGB - İş Sağlığı ve GüvenliğiHIZLI TEKLİF AL  Mobil Sağlık Hizmeti   - Özel Akademi OSGB - Gebze OSGB - İş Sağlığı ve GüvenliğiİŞ GÜVENLİĞİ UZMANI SÜRE HESAPLAMA  Mobil Sağlık Hizmeti   - Özel Akademi OSGB - Gebze OSGB - İş Sağlığı ve GüvenliğiİŞYERİ HEKİMİ SÜRE HESAPLAMA  Mobil Sağlık Hizmeti   - Özel Akademi OSGB - Gebze OSGB - İş Sağlığı ve GüvenliğiDİĞER SAĞLIK PERSONELİ SÜRE HESAPLAMA
Özel Akademi OSGB

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Bize Mesaj Yazın...

Mobil Sağlık Hizmeti

Mobil Sağlık Hizmeti Nedir?
6331 sayılı iş kanunu maddelerinde işverenlerin; iş sağlığı ve güvenliği konusundaki sorumlulukları daha da arttırılmıştır. İşyeri koşulları içersinde iyileştirilmesi, işyerlerinin daha da güvenli hale getirilmesi durumu ve çalışanların sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam edebilmesi için getirilen maddeler arasında işyeri sahiplerinin çalışanlarının sağlık kontrollerini yaptırma gereksinimlerinide kapsar.

İşyerleri içersinde, çalışan personellerin sağlık muayenelerini düzenli olarak yaptırmak için İş Sağlık Müdürlüklerinin yetkilendirdiği kurumların yani OSGB’lere başvurması gerekir. OSGB firmaları mobil sağlık araçları ile işyerlerine giderek özel gezici sağlık hizmetleri sunabilmektedir. Çalışanların sağlık durumlarının periyodik kontrol süreçlerinin sağlanması için özel olarak dizayn edilen özel tesisatlı mobil sağlık araçları OSGB firmalarının hizmet vermelerini daha da daha da kolaylaştırmaktadır.

Çalışanların işe girişlerinde, iş değişikliği yapmaları durumunda, sağlık raporu sürelerinin dolum zamanlarında ve bu koşullara ek olarak hiçbir sorun olmayacağı zamanlarda sağlık taramasından geçmeleri gerekir. Mobil sağlık hizmeti alan firmalar kendi belirledikleri gün ve zaman dilimlerinde yasal yükümlülüklerini yerine getirme fırsatını yakalarlar, Bu şekilde daha avantajlı olurlar. Böylece işgücü kayıpları minimum seviyeye iner ve iş verimliliklerinde azalma problemleri yaşanmaz.

Mobil Sağlık Hizmetleri Ne Sıklıkla Alınmaktadır?
Firmalarda Çalışanların sağlık muayenelerinin ne sıklıkla yapılması kesin yapılması gereken firmanın faaliyetlerinin dahil olduğu tehlike sınıfları doğrultusunda değişiklik gösterir. Mobil sağlık hizmeti sıklığı 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununda net bir şekilde maddeler halinde net bir şekilde belirtilmiştir.